Lesly

Image-015

Lesly in actie

Is op Curaçao geboren en in 1991 naar Nederland gekomen.

Voordat Lesly naar Nederland kwam zong hij al vanaf zijn negende in de Kerk. Op zijn achttiende heeft hij zijn eerste band opgericht die deel uitmaakte van de Stichting Zjozjoli.

Daarna zat hij in een band met de naam Good Quality. Met deze band traden ze op in tuintjes, hotels, stranden en cruise schepen. Naast Good Quality zat hij ook in een zanggroep genaamd Serenada (16 man sterk). Deze groep was een versie van wat we nu unplugged noemen. Ze zongen a capella en speelden op inheemse instrumenten.  Naast dit alles deed hij mee aan school song festivals en Gospel song festivals waarbij hij verscheidene prijzen in de wacht sleepte.

Commercials en studio werk heeft hij ook verricht, met andere woorden “you name it, he’s done it” In Nederland richtte hij een nieuwe band onder de oude naam Good Quality op.
Het concept waarop Good Quality is gebaseerd heeft hij ook bedacht. Met als doel uniek te zijn op het muzikale gebied hier in Nederland.
Aan de hand van wat hij in Nederland heeft gezien en gehoord, moet hij toegeven dat Good Quality een gedurfde naam is. Maar voor hem heeft de naam alles wat naar zijn mening muziek moet bevatten. Good Quality speelt altijd “Live” en geen fratsen “needless to say”
Good Quality, the sky is the limit!